Say Hi to Hans! | Fendorse
Volg ons op Linkedin Linkedin

Vertel, wie ben je?

Ik ben Hans Dekker, 29 jaar oud, en momenteel woonachtig in Utrecht. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als manager binnen de dynamische en altijd uitdagende retail wereld. In Amsterdam was ik verantwoordelijk voor een winkel binnen een Inditex brand. Al met al een fantastische ervaring waarbij ik enorm veel leuke, interessante connecties op heb gedaan.Hiervoor heb ik, na het afronden van mijn Detailhandel studie, enkele sales functies uitgeoefend op verschillende locaties in Nederland. Nu is het echter tijd om van mijn hobby mijn werk te maken en dat is de reden waarvoor ik nu bij Fendorse kom kijken.

Wat ga je bij Fendorse doen?

Als Business Partner zal ik eerst ervaring opdoen binnen Nederland, klanten vinden, en alle kanten van dit proces leren kennen. Ik merk dat ik bij Fendorse in goede handen ben en veel kan leren van iedereen binnen de organisatie. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn eerste volledige traject binnen Fendorse te kunnen gaan volgen.

Later dit jaar zal ik gaan emigreren naar Spanje om daar mijn ervaring in de praktijk te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat het Plug & Play concept dat Fendorse aanbiedt wijds toepasbaar is en dat er daar een volledig nieuwe markt beschikbaar is voor ons. Dit alles zal gebeuren in nauwe samenwerking met de huidige leden van het Fendorse-team dus ondanks de afstand – en het verschil in temperatuur 😉 – zullen we veel met elkaar te maken krijgen. Al met al sta ik dus voor een ontzettend leuk, uitdagend, spannend, en ook interessant avontuur waar ik veel zin in heb.

Waarom is Fendorse heel bij met jouw komst?

Ik ben iemand die niet snel iets loslaat of een uitdaging uit de weg gaat. Als er iets moet gebeuren, of als er een doelstelling is die gehaald moet worden, dan ben ik enorm gedreven om dit tot een succes te maken. Het leukste hierin vind ik om anderen hierbij te betrekken en om samen keihard te werken en uiteindelijk juichend de finish over te gaan. Teamwork kan soms misschien als uitdagend worden ervaren maar is in mijn ogen de enige weg naar succes.

Daarnaast vind ik het erg leuk en ook belangrijk om continu nieuwe dingen te leren. Dit kan zijn door middel van zelfstudie maar ook door bijvoorbeeld een leuk gesprek. Want ik ben van mening dat je uiteindelijk van iedereen iets kunt leren. Het resultaat is echter altijd hetzelfde: iedere dag een klein stapje vooruit.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Als gezegd hou ik erg van nieuwe dingen leren en kennis opdoen. Dit heeft als resultaat dat ik ook in mijn vrije tijd vaak met mijn laptop op schoot bezig ben met bijvoorbeeld socialmedia-campagnes, werkgerelateerde studies, of gewoon iets totaal anders.

Ik vind het ook belangrijk om fit te blijven en om leuke dingen te doen met de mensen in mijn omgeving. Ik hou enorm van sporten en eigenlijk alles wat met sport te maken heeft. Als ik niet aan het werk ben kun je me dan ook vaak vinden in de sportschool. Maar wat natuurlijk nog belangrijker is, is om te kunnen genieten met je partner, familie en vrienden. Ik hou enorm van reizen met mijn vriendin, samenzijn met vrienden en familie, of een avondje een goede serie kijken op Netflix.

>> Lees hier meer over het Fendorse team

× Direct antwoord?