Welkom, Raymond Monster! | Fendorse
Volg ons op Linkedin Linkedin

1) Vertel wie ben je?

Mijn naam is Raymond Monster (25) en woon momenteel in Hellevoetsluis. Ik moet een klein stukje reizen naar Rotterdam, Kralingse Zoom om precies te zijn, om mijn studie Business IT & Management te volgen aan de Hogeschool Rotterdam. De kernwaarde van deze studie is de schakel te zijn tussen een IT-bedrijf en een klant die het IT-bedrijf nodig heeft voor de componenten.

2) Wat ga je bij Fendorse doen?

Bij Fendorse mag ik het klant contact gaan onderzoeken. Hierin mag ik onderzoeken hoe deze contacten gelegd- en onderhouden wordt. Ook mag ik onderzoeken hoe het proces geoptimaliseerd kan worden voor een betere dienstlevering ervaring.

3) Waarom is Fendorse heel blij met jouw komst?

Omdat ik in mijn verleden een ICT-webdevelopment studie heb afgerond ben ik blij dat ik met data aan de slag mag. Door mijn frisse blik op de zaak kan ik Fendorse een advies geven waar zij misschien nog niet op zijn gekomen. Ik wil mijn kwaliteit in de communicatie naar klanten verbeteren en ik weet dat Fendorse mij hierbij kan helpen.

4) Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Eén keer per maand mag ik gelukkig op mijn snowboard staan om hiermee van de piste af te gaan. Verder zit ik veel achter de computer om mijn kennis van IT en pc-componenten te verreiken.

>> Lees hier verder over Mikula

× Direct antwoord?