Het Fendorse team ondersteunt MKB bedrijven | Fendorse
Volg ons op Linkedin Linkedin

Blogs: Team Fendorse

Lees hier al onze voorgaande blogposts die over het het Fendorse team gaan.

Say Hi to Hans!

Vertel, wie ben je? Ik ben Hans Dekker, 29 jaar oud, en momenteel woonachtig in Utrecht. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als manager binnen de dynamische en altijd uitdagende retail wereld. In Amsterdam was ik verantwoordelijk voor een winkel binnen een Inditex...

Lees meer

Welkom, Stan!

1. Vertel wie ben je? Mijn naam is Stan Koppers, ik ben 19 jaar. Ik woon in Zwijndrecht en ik zit in het laatste jaar van de opleiding Commercieel Medewerker aan het Davinci College in Dordrecht. 2. Wat ga je doen bij Fendorse? Bij Fendorse ga ik diverse werkzaamheden...

Lees meer

Elke dag een beetje beter worden

2017 is een super jaar geworden. Een jaar wat ik vooraf niet voor ogen had kunnen houden. Along the year zijn er teveel dingen gebeurd waar ik je zo voor de feestdagen niet mee ga vervelen 🙂  In het algemeen bij de leuke, maar ook minder leuke gebeurtenissen is er...

Lees meer

Even voorstellen, Fenna!

1. Vertel wie ben je? Fenna Zandvliet, oprichter van Fendorse.  Geboren en getogen in Leiden, maar inmiddels ben ik alweer 5 jaar woonachtig in Rotterdam. In Leiden ben ik opgegroeid samen met mijn 3 broers. Ik heb een oudere broer en ik ben het enige meisje van een...

Lees meer

Welkom, Esmee!

1. Vertel wie ben je? Mijn naam is Esmee de Reus, ik ben 22 jaar en woon in Rotterdam. Afgelopen zomer heb ik mijn Bachelor of Business Administration behaald aan de hogeschool Rotterdam. 2. Wat ga je bij Fendorse doen? Bij Fendorse zal ik intern de marketing en...

Lees meer

Welkom, Mikula!

1) Vertel wie ben je? Mijn naam is Mikula Ristic, ik ben 23 jaar en woonachtig in Veenendaal. Momenteel ben ik bezig met mijn master Marketing Management op de Erasmus Universiteit van Rotterdam, waar ik afgelopen zomer mijn bachelor Bedrijfskunde heb voltooid. 2) Wat...

Lees meer
× Direct antwoord?