De trotse Rotterdammert! | Fendorse
Volg ons op Linkedin Linkedin

Wie ben je?

Ik ben Kars! Student Entrepreneurship aan de Hogeschool Rotterdam. Als trotse Rotterdammer van 23 jaar oud heb ik meerdere mooie bedrijven mogen ondersteunen in het leveren van zakelijke dienstverlening, waarbij mijn oplossingsgerichte vaardigheden altijd van pas kwamen.

Wat ga je bij Fendorse doen?

Als student ondernemerschap word ik direct uitgedaagd om de naamsbekendheid van Fendorse te verbreden onder de zakelijke markt. Hiervoor wordt door de student een implementatieplan opgesteld, waarbij de student ook verantwoording heeft voor de uitvoering.

Waarom is Fendorse heel blij met jouw komst?

Als student wil ik een positieve bijdrage leveren aan alle bedrijfsprocessen van Fendorse, waarbij mijn energie en enthousiasme een grote rol moeten gaan spelen! 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Rotterdammer dat word je niet dat ben je! Als trotse Feyenoordsupporter ben ik regelmatig te vinden in de Kuip.

Lees hier ook over Raymond

× Direct antwoord?