Elke dag een beetje beter worden | Fendorse
Volg ons op Linkedin Linkedin

2017 is een super jaar geworden. Een jaar wat ik vooraf niet voor ogen had kunnen houden.

Along the year zijn er teveel dingen gebeurd waar ik je zo voor de feestdagen niet mee ga vervelen 🙂  In het algemeen bij de leuke, maar ook minder leuke gebeurtenissen is er een nummer wat mij altijd weer gelukkig maakt: Quindon Tarver met Everybody’s Free. Ik sluit graag het jaar af met 1 zin uit het nummer:

‘whatever you do, don’t congratulate yourself too much
or berate yourself either
your choices are half chance, so are everybody else’s.’

In 2017 was deze uitspraak namelijk meer dan waar.

Gelukkig geldt deze uitspraak niet alleen voor mij, maar ook voor mijn investeerders, relaties en klanten die wij dit jaar hebben opgedaan. Een hoop bedrijven hebben ons de kans gegeven om samen aan mooie dingen te werken. De ene keer lukt het beter dan de andere keer, omdat alles met elkaar samenhangt. Zeker in het vak wat wij beoefenen; lead generation.

Lead Generation

De methodiek staat perfect op zichzelf echter hangt het verschillende disciplines samen: de propositie, naamsbekendheid, marktbehoefte, etc. Onze dienstverlening is elke dag bezig met verschillende vraagstukken omtrent deze disciplines: hoe kunnen wij de ondernemer nog beter ondersteunen met zijn sales en marketing processen? Wanneer is iemand geïnteresseerd in zijn of haar dienstverlening? En als wij dat in kaart hebben hoe vergroten we de kans dat het converteert in een lead, oftewel een kans voor de ondernemer om zijn of haar verhaal te mogen doen. Hoe gaan we deze kans optimaal beïnvloeden? Hoe gaan we onze learnings en best practices borgen? En opvoeren?

Elke dag proberen we hierin meer grip te krijgen, zodat we onze merkbelofte waar kunnen maken. Dat zijn leuke, complexe uitdagingen waarin ik dit jaar een hoop heb mogen leren. Over de markt, het vak en over mezelf. Daar gaan we in ieder geval met veel plezier mee door in 2018.

Als afsluitend bericht gaan er een hoop credits uit naar Richard Schot en Robin Slakhorst op het gebied van ondernemerschap. Daarnaast zijn alle enthousiaste en lovende woorden van mijn familie, vrienden en zakelijke relaties eigenlijk al meer dan een feestje waardig. Het beschermt mij niet alleen tegen de kans dat iets niet lukt, maar ook tegen de kans dat iets wel lukt. En uiteraard het team: Mikula, Esmee, Geert, Eyal, Inge, Vincent en Robin.

Mijn filosofie is dat als we elke dag een klein stapje zetten naar de juiste doeleinden veranderen we vanzelf in het doel. 2017 stond zeker in het teken van processen creëren en bouwen.

Ik sluit 2017 af met een hoop mooie, goede en waardevolle herinneringen. Bedankt iedereen en proost op een gloednieuw jaar! 

× Direct antwoord?