Case study Friends in Business | Fendorse
Volg ons op Linkedin Linkedin

Samenwerking Friends in Business

Samenwerking Friends in Business

FENDORSE heeft de opdracht gekregen van FRIENDS IN BUSINESS om de nieuwe propositie van het cross-mediale communicatie platform onder de aandacht te brengen bij bestaande relaties. Fendorse heeft ervoor gezorgd dat de huidige sales funnel geoptimaliseerd werd en data vervuiling werd geminimaliseerd in het bestaande CRM systeem. Onder begeleiding van Jan Smit, Directeur bij Friends in Business, is de samenwerking 1 oktober 2016 van start gegaan.  

Het doel van de samenwerking was om adverteerders die in het verleden geadverteerd hebben in Friends in Business weer te benaderen in een gestroomlijnd proces. Met als gevolg minder administratieve werkzaamheden en een up-to-date CRM. Vanuit het bestaande relaties werden 37 leads gegenereerd, oftewel directe afspraken, om op te volgen. Uiteraard werden de gemaakte afspraken automatisch ingeschoten in Jan zijn agenda, maar ook in het CRM systeem, zodat Jan tijd heeft voor wat echt belangrijk is. 

Als je ziet hoe het werkt ben je meteen om!

Jan Smit

Directeur Friends in Business

Over Friends in Business
Friends in Business is een sterk collectief met meer dan 120 belangrijke bedrijven van Groot Rotterdam. Friends in Business brengt 4x per jaar een magazine uit die in de boeken staat als katalysator en verbinden van zakelijk Rotterdam. Rotterdamse bedrijven adverteren dan ook graag in Friends in Business door het enorme bereik.

Fenna Zandvliet, Oprichter Fendorse

Meer weten over deze samenwerking? Maak een bel of koffie afspraak en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

× Direct antwoord?